header-kids

 

Kunst en Kids  

De cursus 'Kunst en Kids' is een cursus voor kinderen. Tijdens deze cursus maken de kids kennis met allerlei teken- en schildertechnieken en ruimtelijk werken. Op de maandagmiddag van 16.00 - 17.00 u. start elk half jaar een serie van 12 lessen 'Kunst en Kids'.

 

Kunst en Teens 

Deze cursus voor kinderen van groep 8 en ouder werkt met verschillende technieken op het platte vlak en in 3D. In diverse materialen krijgen eigen ideeën en ontwerpen vorm. Elk half jaar start een serie van 12 lessen 'Kunst en Teens' op dinsdag van 18.15-19.15 u.

  

Klei

De cursus 'Klei' voor volwassenen is op dinsdags van 19.30-21.30 u., (bij voldoende deelname start er ook een cursus op de donderdagavond). Hier kun je je handen de mogelijkheden van klei laten ontdekken en ruimtelijk leren werken. In de aanwezige 100 liter klei oven kunnen we werkstukken al dan niet geglazuurd afbakken. De voorjaars- en najaarscursus bestaat uit 24 lessen, maar je kunt ook per 12 lessen meedoen.

nieuwe cursus start op dinsdag 17 september 2019

 

Tekenen en schilderen

'Tekenen en schilderen' voor volwassenen bestaat uit 12 lessen inspiratie op het platte vlak, want in iedereen schuilt een kunstenaar. 's Maandags van 19.30-21.30 u. worden verschillende teken en schildertechnieken toegepast. Deze cursus start twee keer per jaar in een serie van 12 lessen.

nieuwe cursus start op maandag 16 september 2019

 

In het atelier van Fieke Jolink

Aan de van Heeckerenweg 1A

Kindercursus
‘Kunst en Kids’
Tijdens de cursus ‘Kunst en Kids’ gaan kinderen op ontdekkingsreis door de wereld van vormen, kleuren en materialen.
Beeldmateriaal van kunstwerken gebruiken we als inspiratiebron, maar ook n.a.v. een verhaal , een gedicht of de natuur maken we een ‘kunstwerk’.
We werken op het platte vlak en ruimtelijk, waarbij de kinderfantasie de vrijheid krijgt.

Cursus info ‘Kunst en Kids’
Duur: 12 lessen op maandagmiddag
Tijdstip: 16.00-17.00 u.
Kosten: €73,20 inclusief materiaal

Tienercursus
‘Kunst en Teens’
Tijdens de cursus ‘Kunst en Teens’ gaan tieners aan het werk met vormen, kleuren en materialen. Zelf ontwerpen en creatieve oplossingen zoeken.
Beeldmateriaal van kunstwerken gebruiken we als inspiratiebron, maar ook n.a.v. een verhaal , een gedicht of de natuur maken we een ‘kunstwerk’.

We werken op het platte vlak en ruimtelijk, we ontdekken de mogelijkheden van materiaal en gebruiken onze fantasie.

Cursus info ‘Kunst en Teens’
Duur: 12 lessen op dinsdagavond
Tijdstip: 18.30-19.30 u.
Kosten: €73,20 inclusief materiaal

Cursus Volwassenen

‘Tekenen en schilderen’
Tijdens de cursus ‘Tekenen en schilderen’ experimenteer je met kleur en materiaalgebruik, compositie en verhoudingen. Ook werken we op doek, waarbij naar eigen inspiratie en smaak gezocht wordt.

Cursus info ‘Tekenen en schilderen’
Duur: 12 lessen op maandagavond
Tijdstip: 19.30-21.30 u.
Kosten: Prijs: €144,- inclusief tekenmateriaal, koffie/thee
exclusief schildermateriaal

‘Klei’
Je leert tijdens de cursus ‘Klei’ verschillende technieken te gebruiken, die passen bij het werkstuk naar eigen inspiratie. De werkstukken worden in het atelier afgebakken en eventueel van een glazuurlaag voorzien.

Cursus info ‘Klei
Duur: 12 lessen op dinsdagavond
Tijdstip: 19.30-21.30 u.
Kosten: Prijs: €144,- inclusief afbakken van werkstukken, koffie/thee
exclusief materiaal